Slimme IOT-oplossingen in watermanagement

SPIN

Volledig grip op het stelsel en uw budget

270-spin

Download hier uw SPIN configurator

qr

Download de app nu rechtstreeks!
15/12/2019: huidige versie 3.19

Bent u er klaar voor

Het ‘internet of things’ markeert een nieuw tijdperk in technologie. De interactieve verbinding van systemen en apparaten maakt het mogelijk ‘smart worlds’ te creëren, waarin informatie uit verschillende bronnen integraal en realtime beschikbaar is voor gebruikers.

Ook in de watersector voltrekt zich deze ‘smart revolution’. WWIOTT ontwikkelde SPIN, de slimme besturingsunit die in elk bestaand netwerk kan worden geïntegreerd, zeer scherp is geprijsd en bovendien op vele manieren is uit te breiden. Met SPIN zet u de stap naar intelligent watermanagement.

SPIN – System Programmable In Network – is aan te sluiten op het zeer kostenefficiënte LoRa-netwerk van KPN en bedienbaar via een smartphone. SPIN is daarmee dé perfecte IoT-oplossing waarmee u niet alleen volledig grip heeft op het stelsel maar ook op uw budget.

Bent u er klaar voor? Bestel direct of vraag meer informatie.

LoRa

KPN heeft een landelijk dekkend netwerk geïntroduceerd specifiek voor IoT toepassingen: LoRa. Een nieuw soort technologie dat apparaten die weinig data verzenden over een lange afstand aan het internet kan koppelen. LoRa maakt het voor WWIOT mogelijk om apparaten als SPIN aan te sluiten die energiezuinig werken, kostenefficiënt zijn en zijn verbonden met internet.

Touchscreen

De bediening van de pompbesturing gaat met een simpele aanraking van de ronde symbolen. Door de intuïtieve terugkoppeling van de gemaakte keuze op het scherm is het eenvoudig om te begrijpen in welke toestand de pomp zich bevindt.

Onderhoudsarm

Om verstoppingen van pompen tegen te gaan, kunnen SPIN-installaties die zijn uitgevoerd met een omkeerinrichting, in verschillende gradaties van vervuiling ontstoppingsprogramma’s uitvoeren. Van licht tot sterk vervuild en zelfs preventief wordt er zo voor gezorgd dat het rioleringsgebied onderhoudsarm kan worden geregeld.

Low-cost

SPIN is een low-cost besturing. Door de compacte alles in één besturing die voorzien is van een slimme regeling en modulair uit te breiden is met diverse communicatiemodules, zijn de kosten aanzienlijk laag te houden. In combinatie met de voordelig geprijsde LoRa-abonnementen is de SPIN een zeer betaalbare besturing.

Over WWIOT

Wie wij zijn
Jong & dynamisch

WWIOT is een jong bedrijf dat zich toe legt op de ontwikkeling en productie van slimme besturingssystemen voor pompinstallaties in oa. de rioleringsbranche. Besturingssystemen die zich onderscheiden in functionaliteit, toegepaste technologie en lage investeringskosten. Remote control en data acquisitie zijn daarbij vanzelfsprekend.

Laatste nieuws

Neem contact op